Szolgáltatások

Filmbiztosítás

Reklámfilm biztosítás

A reklámfilm gyártók igényeinek leginkább megfelelő, kifejezezetten a reklámfilm forgatások kockázatainak kezelésére kifejlesztett egyedi reklámfilm-biztosítási csomagok érhetőek el rajtunk keresztül. Biztosítási árajánlatot akár pár óra alatt is be tudunk szerezni. Több biztosítótársaság különböző filmbiztosítási termékeivel állunk rendelkezésre az optimális biztosítási díjszint és a biztosítani kívánt kockázatok alapján. A reklámfilm-biztosítási csomagok modul rendszerüek, így egyedileg tudjuk kialakítani minden egyes munkára a leginkább megfelelő biztosítási védettséget. Bár a kockázatok egy része azonos, de minden reklámfilm egyedi kockázatokat is hordoz ezért érdemes szakértő biztosítási alkusz cég szolgáltatásait igénybe venni. Szolgáltatásunk nem ér véget a biztosítás megkötésével. Káresemény esetén teljeskörűen eljárunk a produkciós cég helyett a kárrendezési eljárás sikeres lezárásáig.

Kárpéldák:

Filmprodukció biztosítás

Évtizedes tapasztalattal és rengetek referenciával rendelkezünk a nagyjátékfilmek filmbiztosítási, kockázatkezelési igényeinek megoldása terén. Piaci pozíciónk révén, egyedi megállapodásainknak köszönhetően máshol nem elérhető speciális filmbiztosítási termékeket nyújtunk. Lehetőségeink a világ bármely biztosítási piacára kiterjednek Londontól az USA-ig. Szolgáltatásunk nem ér véget a biztosítás megkötésével. Káresemény esetén teljeskörűen eljárunk a produkciós cég helyett a kárrendezési eljárás sikeres lezárásáig. Együttműködésben állunk több, a szórakoztatóiparban fontos szolgáltatást nyújtó céggel is, így partnereinken keresztül további hasznos segítséget tudunk nyújtani kárrendezési, munkabiztonsági orvosi, jogi, marketing és egyéb területeken.

Kérjen ajánlatot

Rendezvénybiztosítás

Kisebb rendezvények

Speciálisan a kisebb rendezvények kockázatainak lefedésére kifejlesztett egyedi rendezvénybiztosítási csomagokat közvetítünk: rendezvényszervezői felelősségbiztosítás a bérelt helyszínben okozott károk fedezetére, rendezvénytechnika biztosítása, egyéb felszerelés biztosítása, sátrak, légvárak, árusító helyek, ideiglenes építmények biztosítása. A rendezvénybiztosítási csomagok modul rendszerűek, így egyedileg alakíthatók ki mindig az adott rendezvény illetve rendezvényszervező igényeinek megfelelően. Biztosítási árajánlatot akár pár óra alatt is be tudunk szerezni.

Kárpéldák:

Nagyobb rendezvények fesztiválok, koncertek

Rendezvényszervezői felelősségbiztosítás, rendezvényelmaradás biztosítás a rendezvény kulcsfiguráinak balesete, betegsége esetére, rendezvénytechnika biztosítása teljeskörűen. Egyedileg kialakított rendezvénybiztosítási csomagok több biztosítótársaság versenyeztetésével. Káresemény bekövetkezésekor teljeskörűen eljárunk a kárrendezési folyamatban a kárügy sikeres lezárásáig.

Kérjen ajánlatot

Kiegészítő szolgáltatások partnereinken keresztül

Orvosi felügyelet

Tudjuk, hogy Önnek a legkevésbé sincs ideje és energiája arra, hogy a csapat tagjainak egészségügyi problémáival kelljen törődnie. Arról már nem is beszélve, ha egy helyzetből adódóan egy látogatónak vagy a stáb egyik tagjának leggyorsabb, mihamarabb történő ellátásáról kell gondoskodnia. Az Ön munkája, befektetett erőfeszítései futhatnak zátonyra, ha az egészségügyi személyzet nem az Ön igényeihez mérten végzi a munkáját!

Health and Safety

-Szakvélemények készítése, a Megbízó munkavédelmi helyzetének komplex felmérése.
-Munkabíztonsági – munkaegészségügyi ártalmak, veszély vonatkozásában technológiai kockázatelemzés elkészítése és kezelése.
-Munkavédelmi szempontú előzetes viszgálat elvégzése.
-Munkavédelmi üzembehelyezés (veszélyes létesítmények, munkahelyek, munkaeszközök) vonatkozásásban.
-Időszakos biztonsági felvizsgálatok elvégzése.
-Munkavédelmi szabályzat elkészítése, aktualizálása (egyéni védőeszközök juttatásának belső rend szabályozása).
-Tűzvédelmi szabályzat elkészítése.
-Időszakos tűzvédelmi oktatások megtartása.
-Létesítmények, helységek tűzvédelmi osztályba sorolása.
-Tűzriadó terv (mentési és kiűrítési terv) elkészítése és begyakoroltatása.
-Villámvédelmi mérések és jegyzőkönyvek elkészítése.
-A külön jogszabályban meghatározottak szerint a foglalkozási betegségek és fokozott esetek kivizsgálása.

Kérjen ajánlatot