Referenciák

A SEB

Új saját gyártású film az HBO-n!

Az Overdose, a Szerelempatak és a Káin gyermekei után újabb dokumentumfilmmel rukkolt elő az HBO Magyarország. Nagy Dénes alkotása tabutémát boncolgat: három középkorú nő életébe és gondolataiba vezet be. Mindhármukban közös, hogy sebeket hordoznak. Vágták vagy vágják magukat. Pengével, késsel vagy üvegszilánkkal. Sebeiket nem mutatják a külvilágnak, de legtöbbször még közeli hozzátartozóik sem tudnak róla. A Seb című film ezeknek a sebeknek az eredetét kutatja, és ennek révén arra próbál választ találni, hogy mi lehet az az eredő seb, ami mindannyiunkban ott van, ami mindannyiunk életében elnyomva bár, de fájdalmasan sajog.

[ Tovább ]

VIP Room - party

Rendezvényszervezői felelősségbiztosítás Cannes – ban

Az illusztris vendégek számára az általunk összeállított rendezvényszervezői biztosítási csomag nyújtott fedezetet a Cannes – i Filmfesztivál egyik VIP rendezvényén.

[ Tovább ]

money

Csökkentse filmbiztosítási költségeit !

Korábbi bejegyzéseinkben többször volt már szó arról, hogy mindig érdemes a filmbiztosításokra specializált, szakértő biztosítási alkuszok szolgáltatását igénybe venni. Ennek több előnye is van, ezek közül az egyik, hogy a szakértő alkusz segítségével érhetjük el azt, hogy az egyes biztosítók filmbiztosítási ajánlatai közül ki tudjuk választani a produkció számára leginkább megfelelő ajánlatot. A filmbiztosítási alkusz piaci pozíciója alapján jobb feltételeket tud elérni a biztosítóknál mintha egy – egy produkció közvetlenül fordulna a biztosítóhoz.

[ Tovább ]

fesztival

Felelős rendezvényszervezők: rendezvényszervezői felelősségbiztosítás

A rendezvényszervezői felelősségbiztosítás nem kerül sokba de sok múlhat rajta.  Ebben a bejegyzésben a rendezvényszervezői felelősségbiztosítás fontosságáról írunk. Arról, hogy milyen kockázatokat fed le ez a biztosítási termék és miért kellene minden rendezvényszervezőnek kötnie ilyen biztosítást.

[ Tovább ]