Nemrég fejeződött be az HBO Magyarország legújabb és eddigi legdrágább saját gyártású sorozata, az Aranyélet forgatása. Bár az első epizódra még várni kell, hiszen november 8-án indul a sorozat, addig is bepillanthatunk a kulisszák mögé.

Az alkotók most forgatási videónaplóval rukkoltak elő, ahol a rendezők mesélnek a munkáról, a színészek bemutatják karaktereiket, és Thuróczy Szabolcs elmondja azt is, miért azonosulhat szinte az összes magyar apa a családfő, Attila sorozatbéli helyzetével.

aranyelet4_1000

Kattints a képre a videóért!

A Thuróczy Szabolcs által megformált apa, Miklósi Attila bűncselekményekből tartja el a családot, de egyre többször érzi, hogy tisztességes útra kellene térni, és megpróbál kitörni a hazugság és csalás világából. A feleség, Janka, akit Ónodi Eszter alakít, a társadalmi ranglétrán szeretne feljebb jutni, hogy látszat-életük még tökéletesebbnek tűnjön, a kamaszkorú gyerekek, Mira (Döbrösi Laura) és Márk (Olasz Renátó) pedig kezdik sejteni, hogy milyen éles ellentétben áll egymással az, amit a szüleik mondanak nekik a tisztességről és a jó erkölcsről, és amit valójában tesznek. A két gyerek, mint minden kamasz, feszegetik a határaikat, és így válnak a szüleikkel egyenrangú szereplőkké ebben a sorozatban.

A közeljövőben újabb videókra is számíthatunk!