Elindulhatnak a Tyrant című sorozat harmadik szériájának munkálatai. A 2. évad egy részét Magyarországon forgatták, az itthoni munkálatokat a Showrisk biztosította.

A Variety értesülései szerint az FX Networks megrendelte a Tyrant című Közel-Keleten játszódó sorozat harmadik szériáját is. Az első évad 10 epizódból állt, a második évadot eredetileg 13 részesre tervezték, ám végül csak 12 rész készült el. A legújabb évad azonban ismét 10 epizódból fog állni.

“A Tyrant politikai töltettel, de olyasmi hangulatot próbál hozni, mint a Keresztapa. A főhős még nagykorúsága előtt elszökött a Közel-Keletről, a szülőhazájából, onnan ahol az apja a diktátor, és most, 20 évvel később a testvére fiának esküvőjére hazatér. A bonyodalom egyértelmű, az apával történik valami, így bizony belekeveredik az országban zajló hatalmi játékba. A képet színesíti, hogy a feleségével és két gyerekével érkezett az esküvőre, így természetesen ők sem maradnak ki a jóból és a rosszból. A testvére láthatóan egy elkényeztetett, rosszindulatú diktátor-kezdemény, így nem hagyhatja majd rá az uralkodást, mivel neki jó szíve van. Persze nem teljesen.” – írta a Sorozatjunkie.hu múlt nyáron a szériáról.

A politikai sorozat harmadik évada valószínűleg 2016-ban kerül adásba, de hogy Magyarországon forgatják-e arról még nem szólnak a hírek.